keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kyllä lähtee!

Se on Koukun Joni tässä kirjoittelemassa ensinmäistä fantasiamatkapäivitystä, TERVE VAAN!! Järjestelyt reissua varten alkaa olemaan viimisen päälle kunnossa, kaikki on valmista kuten mies itsekin! On selvää, että 5 kuukauden reissu tulee olemaan upea taival ja vaatii paljon voimia, jopa minulta. Siksi valmistelenkin itseäni rentoutumalla maalaismaisemissa takkatulen äärellä, olutta hörppien. Suomen talvi on tällä hetkellä parhaimmillaan, on hienoa että olen saanut kokea tämän jäätävän kylmyyden, tuulen, tuiskun sekä valkoiset luminietokset,mutta nyt jumalauta riittää, on aika lähteä!! Kohtalo on johdattanut matkakumppanikseni Sonnin, ja eipä se kohtalon herra olis paljon parempaa reissutoveria voinut arpoa. Seikkailusta tulee mahtava, enkä vielä osaa edes hahmottaa, että jo viikon kuluttua olemme menossa mukana Mumbain miljardikaupungin vilinässä!

Koukun Joni


Bauttiarallaa tasan neljä kuukautta on siitä, kun heräsin pikku morkkiksissa asuntoni ainoalta sohvalta vieressäni Koukun Joni. "Kaikki on mahdollista".... "Kun me tehdään se, niin se tapahtuu".... "Sonni, meidän aika on koittanu".... Muunmoassa nämä lausahdukset törmäilivät kipeän pääni seinämästä toiseen aiheuttaen vielä suurempaa kipua. Joni oli marinoinut pääni täyteen edellisiltana myyntipuheitaan siitä, miten juuri nyt, juuri meidän oli lähdettävä pikku reissulle. Vitun myyntimies, ajattelin juuri sillä hetkellä.. Mutta voi pojat, niinhän siinä kävi, että kun sain siirrettyä konservatiivisen ja rajoittuneen mielentilani syrjään, alkoi vyörajan alapuolelta ylöspäin kehittyä mahtava, vapautunut fiilis. Tiesin, että on aika heittäytyä! Kiitos Koukku. Muutaman päivän päästä meillä oli lentoliput.

Nyt neljä kuukautta myöhemmin on matka jo aivan nurkan takana, ja olo sen kuin kevenee! Paskapuhetta. On riittäny ressiä, pelkotiloja ja kaikenlaista muutakin. Sisäinen pikku perkele yrittää aina tehdä kaikesta niin stnan vaikeata. Mutta kyllähän minä perkeleeni kesytän! Ei vaines. Fiilis on kertakaikkisen mahtava ja innostunut :) Matkajärjestelyitä on ollut mukava tehdä, ja kaikki on reilassa. Mutta näinhän se on, että enää muutaman päivän kerkeän nauttimaan kavereista kotosuomessa. Sen jälkeen se on nokka kohti kaakkoa; me lähdemme Koukun kanssa fantasiamatkalle! <3

Sonni

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Wuhu! grattistavaan pojat!

ninni