tiistai 18. tammikuuta 2011

"En aatellu kylla jattaa tippia koko reissun aikana..."

Blogin kirjoittelu Goalla on osoittautunut yllattavan haasteelliseksi tehtavaksi. Eilen (toissapaivana) yritettiin paivittaa, mutta homma meni hampaiden kiristelyksi, kiroiluksi ja elektronisten laitteiden kanssa saatamiseksi. Suurin ongelma loytyi kuitenkin ylakerrasta; nuppia ei saakaan ihan sormia napsauttamalla pois biitsimoodista. Nyt blogimaailman Harkonen & Wilenius joutuvatkin siis kirjoittamaan tata tekstia ennakkoon Agondan rannoilla. Ketuiksi meni sekin, Gintonic vei voiton (1,2e/GT).

Mumbaista paastyamme kaikki on mennyt suurin piirtein suunnitelmien mukaan. Paskapuhetta. Eihan meilla mitaan suunnitelmia ole, mutta vastoinkaymisilta on valtytty. Budjettikin on muutamaa euroa vaille pitanyt, vaikka virvoituskin on hoidettu huolellisesti. Sankareiden valit eivat ole paasseet viela rohtumaan, vaikkakin reissun suurin kalapaliikki koettiin maanantaiaamuna Sonnin stormattua ulos ravintelista, kun Koukku mainitsi, ettei liiemmin pida Gwyneth Paltrowsta. Lauantaina uskalsimme jopa lahtea ihmisten ilmoille Brittitrion (Kat, Carla, Roxy)<3 kutsusta. Silent Disco muodotui maaranpaaksemme. Olipahan muuten tajunnanrajayttavat pirskeet; kuulokkeet paahan ja jalalla koreasti!

Jo matkan tassa vaiheessa on tullut kohdattua paljon hienoja ihmisia, eika suomalaisiltakaan ole voinut valttya ;) Hauskaa on, ja viikko voi nakojaan vierahtaa nopeasti ihan vaan kumipatjan paalla seilaten ja palmupuiden suloista suhinaa kuunnellen. Vessareissutkin ovat kuin paasiaismuna: koskaan ei voi ennalta arvata mita tulee tapahtumaan. Ei tarvitse vaihtaa niin usein alushousuja kun on ottanut tavaksi istahtaa (kyykata) AINA! Goan auringossa tulemme viettamaan viela muutamia paivia ja todennakoisesti ensi viikolla liikahdamme johonkin suuntaan; saa nahda mihin nuppi osoittaa. Vaikkakin vasta reilu pari viikkoa on tullut reissun paalla oltua, tuntuu Suomi ja sen talvipakkaset (vai mita se valkoinen aine oli?) erittain kaukaisilta asioilta.

Huomenna otetaan skootteri alle ja lahdetaan metsastamaan hippeja, niita kun ei taalla ainakaan viela toistaiseksi ole nakynyt.

Perusterveisin: Koukku & Sonni

P.s. Smirnoff- lekat: Sonni 2,5 - Joni 0,5
P.p.s. Rantalenkit: JohnnyBoy 2 - Sonderman 0

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SONNI TEE VAIHTOJA LIIGAPÖRSSISSÄ!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Jokos pystytte päästelee kuivia pieruja?