keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Helsinki - Pariisi - Dubai - Mumbai, mita naita nyt on...?

Lento lahti iloisesti ja snadisti myohassa helsingista pariisiin. Kun laskeuduimme Charles De Gaullen kentalle melkein tunnin myohassa, tiesimme etta nyt on helvetinmoinen kiire seuraavaan koneeseen! Vartin turhan juoksentelun ja santailyn jalkeen saimme huomata, etta lentomme portit oli jo suljettu. Ei muuta kuin transfer- tiskille kyselemaan (ranskalaiset on muuten vtun tyhmia) ja buukkaus dubain kautta mumbaihin! Tassa vaiheessa matkalaukkujen kohtalosta ei ollut viela tarkempaa tietoa.. Attention, attention! Mr. Coucu and Mr. (mita vttua?), please report to the gate c81. Mutta kiitos jumalan, kaikki meni better than we expected. Kyselivat vaan Mr.Coucun kitarasta. Venailtiin muutama tunti lahtogaten edessa, kunnes naimme tulevan kulkuneuvomme saapuvan. "Sehan on ruotsinlaiva jolla on siivet!!" Emiratesin lentokone, Airbus A380-800 tuli viemaan meidat kohti Arabiemiirikuntia. Paasimme onneksi pian pois pariisin lentokenttalabyrintista.


Kahdeksan tuntia nautimme lentokoneemme tarjoilusta: gintonicista, elokuvista ja hyvasta unesta. Dubain kentta oli luksusta, kaikki toimi moitteettomasti. Menimmekin siis oitis oluselle odottelemaan seuraavan lennon lahtoa! No problem, paitsi riistohinnat ja naapuripoydan saksalainen luolanarkkari omalla "pyhiinvaellusmatkallaan".

Noin vuorokauden jatkuvan reissailun jalkeen saavuimme vihdoin maaranpaahamme, Intian mumbaihin. Ilman kummempia ihmettelyita lahdimme kyselemaan matkalaukkujemme kohtaloa. Hetken palloilun jalkeen saimme kuulla, etta laukkumme olivat yha pariisissa ja saapuisivat ehka seuraavalla lennolla. Annoimme yhteystietomme ja astuimme ulos lentokentalta Intian sykkeeseen! Tunnin hektisen taksimatkan, ja hetken hikisen dallailun jalkeen loysimme budjettiimme sopivan pikku hostellin colaban alueelta. 600 rupiaa (noin 10 euroa).. Sen jalkeen on kulunut noin vuorokausi ihmetellessa, jetlagia korjaillessa ja sielujen saapumista odotellessa. Jos laukkumme kyyditetaan majatalollemme odotetusti, jatamme mumbain psykedeelisen halinan taaksemme mahdollisimman nopeasti!

Vaikka villasukat ovatkin edelleen jalassa, on pitkat kalsarit revitty jo pois paalta. Mumbain sykkeesta terveisin: Mr. Coucu & Mr. And&*%$on :)

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvä jätkät! Jos bloggailu jatkuu tälläisenä niin tätähän jaksaa lukea. Kiitos ja kokeilkaa pärjäillä.
T: Tabbby

Jenna kirjoitti...

Koittakaa nyt selvitä edes eka vko ehjin nahoin! Tiia lähettää terveisiä! Päivittäkää sivuja pliis mahdollisimman usein, niin tiedetään että olette vielä täysissä sielun ja ruumiin voimissa! Miss u!!

T: Jenna ja Tiituli <3

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan kovasti edellisiä, hyvää settiä :)

Jallu & Sani

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Meininkiä! Ei pal vituta istua täällä suvessa tietokoneen ääressä suunnitellen huomista villan syöntiä. Mutta tottahan toki osaan iloita teidän puolesta :) Pärjäilkää älkääkä pihtailko päihteissä!

Rakkain terveisin minisonni

PS: Kespetillä odotetaan jo Andrzonin paluuta.