tiistai 11. tammikuuta 2011

Our luck is a-changing

Pari paivaa on mennyt aivan taysin huomaamatta ohi lapsenomaisen innostuksen huumaamana! Tosiaan onni on kaantynyt. Goan paratiisissa tatakin kirjoittaessa paa lyo tyhjaa; kaivaten jo takaisin rannalle. Alkuvaikeudet on stressaamatta voitettu ja todellinen lunkius on hiipinyt hymykuoppien kautta tajuntaan.

Lahtolaskentamme Mumbaista Goalle suoritti paikallinen suunnittelijapaallikkohillomestari Ravi, tarjoten ehka intensiivisimman kokemuksen pikaklubituksen muodossa; minuutti ennen lahtoa Ravi totesi "bussi starttaa kun Mina niin paatan", tilaten lisaa virvokkeita. Nainhan siina todella kavi. Kulkupelimme (bussiksi naamioitu pakastin) lahti noin tunnin myohassa, mukanaan muutama hyvin pirteassa nosteessa oleva reissaaja. Jaakaapilla korotellessa, Bollywoodia katsellessa ja vieressa istuvan vanhan herrasmiehen oksentelua kuunnellessa ja haistellessa menikin sitten seuraavat 13-14 tuntia, aina valilla torkkuen.

Punaisin silmin, infernaalisin tunnelmin ja kassit jaassa jaimme pois paatepysakillemme, Goan Margaoon. Pahantuulisina ja ilman mitaan valmistautumista yritimme etsia jostain Goan karttaa, ilman tulosta. Vaikka kuinka kyrpiintyneina vaelsimmekaan bussipysakilla, viehkea brittineito uskalsi lahestya sankareita hymy kasvoillaan. "U wanna share a cab? - Yeah, sure. Where are u going?" Ja niin epatoivoiset idiootit paatyivat nyt asuttamalleen paratiisirannalle. Taalla olemme, ja tanne hetkeksi jaamme nautiskelemaan. Alla olevasta kuvasta voi ehka parhaiten saada fiboja siita milta pojista nyt tuntuu. Lisaa kuvia Kuvat sektiossa.





Kaarmeisin terveisin: suosikkituristinne: JohnnyBoy & Sonny

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oma koti kullan kallis.
Oma maa mansikka.
Suomi on paras maa suomalaiselle.
Särki on nisäkäs.


T: iloinen erdarimakke.

Anonyymi kirjoitti...

HEIII apinat <3 seitsemän viikkoo ja heitetään sikaa rannalla! parhaita kuvia, nauttikaa!! <3: mia, olli sekä kurkku

Anonyymi kirjoitti...

No ei käy kyllä yhtään kateeks! Paljon extremempää yrittää pitää toi sun Seat jäisellä tiellä ajautumatta ojaan ja yrittää rynkyttää vaihteita paikoilleen :)

Nimimerkillä: auton osat voit tulla keräämään keväällä kymiksen pihalta ;)

Janina kirjoitti...

Voi pojat! Mitä tähän muuta sanois... :D

Anonyymi kirjoitti...

No niin, Markuksen avustuksella minäkin ymmärsin sitten miten lähettää terviisiä sinnepäin.

Vieläkö totuus löytyy kaurapuurosta vai onko ilmennyt muita vaihtoehtoja?

terv Lasse