lauantai 26. maaliskuuta 2011

Tunteita ja Tuoksuja Thaimaassa

Nainhan siina sitten kavi, etta kolmen viikon hullutteluloma Thaimaan Koh Taolla jai Koukun fantasiamatkan viimeiseksi etapiksi. Ehka bannit Intiassa loukkasi hanen sisintaan niin kovasti, etta matkaa oli mahdoton jatkaa.. ei vais. Sydantaan on kuunneltava, ja kunnioitan Jonin paatosta suuresti!

Tassa vaiheessa en jaksa lahtea erittelemaan sen kummemmin kuluneen kuukauden tapahtumia; draamankaari on kuin suoraan saippuaoopperasta. Paljon kaikkea ihanaa ja ihmeellista on tien varrella tapahtunut. Mainittakoon erityisesti upean suomiporukan (Makke, Jonna, Olli, Mia, Maria) vierailu Thaimaassa, tietenkin pikku paskarinki skobella, joka paattyi viiteen tikkiin polvessa ja huipennukseksi sukelluskurssi, jonka saimme jakaa Koukun ja Marian kanssa. Oli upeaa saada huikea loppu loistavalle yhteisveallukselle Jonin kanssa. Tassa vaiheessa onkin aika kiittaa Jonia ikimuistoisista hetkista, tunteiden tuhlauksista sun muista. Parempaa matkaseuraa ei ole. Kiitti Art.

Tasta etiapain matka jatkuu siis yksinaan, ja tavoitteenahan on tietenkin tutkia tlavellelikuvttuuvia. Teen kaikkeni jotta paasen sukeltamaan naiden yhteiskunnasta irtautuneiden hippien arkeen.

Kasi lipalle ja kantapaat yhteen, uusi seikkailu odottaa!

Lopuksi viela tunnelmia sukelluskurssilta:


Openwater diver, Koh Tao


1 kommentti:

Joni Koukku kirjoitti...

Good times!! Miks kukaan ei kertonu mulle et Suomessa on yhä ihan helvetin kylmä.

En tuu ikinä unohtamaan tätä reissua ja vaikka aika juustoiselta kuulostaakin ehkä opin myös muutaman asian itsestäni...

Vielä kerran hyvää loppureissua ja päivittelehän blogia. Pistelen linkit facebookkiin kun hetki lyö.

Kevättä ja Sonnin paluuta odotellessa