sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kaksykkosta leidiboin kanssa..

..on maksimi ku enempaa ei mahu.

On se vaan nain, etta "Idan Eldorado" on menettanyt maineensa kuumottavana cityna. Taytyy aika urpo olla etta saa hoidettua itsensa hankaluuksiin nailla lakeuksilla. Tai Uuno.

Eli perusmeininki jatkuu: Killing Fieldsit ja S21 kidutusvankilat on nahty, talla kertaa vain kateen jai vahan enemman kuin pari valokuvaa. Maanantaiaamu, ja toihin krapulassa voi olla synkkaa, mutta se mita taalla on tapahtunut reilu 30 vuotta sitten on sitten jo toista kaliiberia. Samalla kun Kekkonen imi Stolichnayaa Brezhnevin kanssa presidentinlinnassa ja John Travolta sheikkasi aassiaan discoteekissa, revittiin Kambodzassa ruumiinosia irti todellakin mielikuvitusta vaativilla tavoilla. Kylla pistaa ainakin taman pienen ihmisen miettimaan, etta mika vittu meissa ihmisissa voi olla niin perustavanlaatuisesti vialla, etta sellaista pystyy tekemaan. Voisi kuvitella etta haavat olisivat viela helvetin syvia, mutta nakojaan tama jengi tahtoo katsoa etiapain. Perin ihailtavaa, en ole missaan muualla nahnyt nain paljon hymyilevia ihmisia. Mutta se tasta avautumisesta, Kambodza on erittain jees!

Phnom Penhin yoelama onkin sitten stoori erikseen. Oikeastaan riippumatta siita mihin juottolaan itsensa vie, on parin sekunnin paasta kasseja raplaamassa ainakin kolme boonaa. Niistakin joku luultavasti omistaa itsekin kyseisen varustuksen. Ei muuta kun hymy kasvoille ja ystavallinen lausahdus "vatkaa vaan, mutta massia ei tipu" ja homma loppuu yleensa siihen. Joka puolella nakyy 50-vuotiasta aijaa hieromassa itseaan naista vasten. Jos boonaa vaan sattuu olemaan alaikainen, meneekin loppulaiffi saippuaa nostellessa. Mutta kaikki tietaa miten homma pelaa. Syntista perkele. (!)

Pari iltaa otettiin tosiaan oikein kunnon meininkia, (yksityiskohtia en valitettavasti voi ruveta aukomaan) mutta nyt alkaa Phnom Penhin syntinen huuma olemaan jo ohi. On siis aika jatkaa matkaa. Seuraavaksi matka jatkuu kohti etelaa ja Sihanoukvillea. Kyllahan tassa jo muutaman paivan on ollut poissa rannalta, joten biitsikaipuu on noussut korkealle! Varsinkin kun taalla Phnom Penhissa ilmassa on enemman polya kuin happea.

Speedot jalkaan ja rantaravia!

Perusterveisin, Sonni

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Khuvia perkhele!
Tahdon sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Jippijai!

Jean Coucu kirjoitti...

:D aika villiä!! Noi on kyl aika rajuja juttuja mitä tuol tosiaan kekkosen kulta-aikoina tehtailtiin. Killing Fieldseillä oon käyny, mutta s21 en päässy käväsee kun silloinen reissukumppani ei halunnut lähteä tutustumaan kyseiseen laitokseen. Jos et oo vielä Idän Eldoradossa kerennyt näkemään killing fields elokuvaa, niin suosittelen tsekkaamaan, jo mieluiten kambodza visiitin aikana. Mutta eihän siinä, hyviä rantakelejä ja terveiset loskasta.

ps. hyvään aikaan poistuit/poistuttiin tuolta thaimaan hulluttelusaarilta.